Menu

Boldtummel - Årgang - 2020 - 2021-2022

Beskrivelse:

Børn elsker at bevæge sig, og gennem leg udvikler de sig både fysisk, psykisk, socialt og kognitivt. Hver gang et barn bevæger sig, erfarer og lærer det noget nyt – om sig selv, andre børn, samt om verden omkring sig.

På Boldtummel-holdet leger vi både med og uden bolde, og udfordrer børnenes motorik på forskellige forhindrings- og motorikbaner. Herigennem har vi fokus er på at stimulere de tre primære sanser: balancesansen, følesansen og muskelledsansen. Disse sanser er vigtige for at opbygge børns motoriske færdigheder, kropsbevidsthed, samt evne til at indgå i sociale sammenhænge.

Balancesansen stimuleres, når vi bevæger os på forskellige måder, der stiller krav til hovedets stilling. Fx ruller, triller, laver kolbøtter, snurrer rundt, hopper, danser og løber rundt mellem hinanden.

Følesansen kommer i spil, når vi løber med bare fødder på forskelligt slags underlag, når vi leger med forskellige slags bolde og ærteposer, samt i den tætte kontakt med forældre, når vi fx laver massage-pizza.

Muskelledsansen stimuleres i alle bevægelser, men særligt når vi skal række ud efter noget, kaster og griber, trækker, skubber, kravler og tumler.

Vi opfordrer til at børnene leger i bare fødder – både når vi er ude og inde. Det styrker deres balance, fodmuskulatur samt øger sansestimuli til resten af kroppen. Når det bliver lidt koldere er gymnastiksko til indendørsbrug og bløde sko til udendørsbrug fint.

Da børns evner og udvikling er forskellige, sørger vi for at barnet får tilpas udfordring og vigtigst af alt – har det sjovt!

Boldtummel er en aktivitet for barnet og forældre. Forældrene spiller en vigtig og aktiv rolle i træningen.

 

Aldersgruppe:

Boldtummel er et tilbud til børn i alderen 2-4 år

En forældre er forpligtet til at deltage aktivt i træningen.

 

Tidspunkt:

Datoer:  Vi mødes søndage  kl. 10.00-11.00

 

Sted:

Lille kunstgræsbane og aktivitetsbanen.

 

Pris:

Pr. sæson kr. 3 x kr. 49,-

 

Tilmelding :

Børnene meldes ind som medlemmer i Grenaa IF Fodbold.

Ved få tilmeldinger dagen før aktiviteten eller dårlige vejrforhold forbeholder vi os retten til at aflyse og informerer i facebookgruppen

Luk