Menu

Fodboldskole

Kære forældre og spillere

Grenaa IF Fodbold afholder DBU Fodboldskole i uge 17 i sommerferien 2024, hvor det igen er tid til nogle uforglemmelige oplevelser på grønsværen med gode kammerater.

Vi glæder os til en aktiv uge/nogle aktive dage i fodboldens tegn, hvor børnene kan se frem til masser af hygge, konkurrencer, fællesskab og nye venner på fodboldbanen.

Fodboldskolen er propfyldt med sjove, motiverende øvelser og lærerig træning, hvor både drenge og piger kan få sved på panden, nye venner og ikke mindst masser af tid med en bold ved fødderne sammen med andre fodboldglade børn. Fodboldskolens omdrejningspunkt er det sociale, og deltagerne afslutter ugen med flere ligesindede venner og gode minder.

Vi glæder os til at tage imod de unge fodboldspillere, som kan se frem til fortryllende fodboldoplevelser med deres nye kammerater.

På fodboldskolen modtager deltagerne:

  • Fem dage med fodboldtræning fra kl. 09 - 15 (fredag til kl. 14.00)
  • Tøjpakke fra hummel
  • SELECT-fodbold
  • Drikkedunk
  • Diplom
  • Frokost og frugt alle dage

Prisen for det hele er 1.199 kr. inkl. frokost. Bemærk at prisen stiger med 100 kroner, otte uger før fodboldskolen starter.

Billetterne sættes/er allerede til salg den 1. november. Køb billet her: https://fodboldskole.dbu.dk/for-deltagere/find-din-fodboldskole/

Vi glæder os til at se jer på banen!

Fodboldskoleleder: Julie Degn 

Vi håber meget at mange i klubben vil tage godt imod dette super tilbud i sommerferien

Kontakt: fodboldskolen@grenaaif.dk

 

 

Luk