Menu

Giv en time – så vi er sammen om at skabe en god klub...

image

I Grenaa IF Fodbold har vi et stort ønske om at udvikle den forening og klub, som du og omkring 450 andre er en del af. Det skal vi gøre i fællesskab, for det er fællesskabet, der skal løfte sammenholdet til glæde for os alle både i klubben og i byen, vi bor i.

Alle klubbens familier skal være villige til at give minimum en times arbejde pr. sæson ud over at tage minimum 2 vagter pr. medlem til årets Kattegat Cup. Det kan være med alt fra at bære mål ud på banerne, sælge kaffe fra en kaffevogn, bemande et dommerbord, grille pølser til fester, vedligeholde medlemsregistret og massevis af andre opgaver. Det er nemme opgaver, men hjælpen med at løse dem betyder alt for vores klub og fællesskabet. For det vil give os minimum 450 timers hjælp, som vil betyde SÅ meget for klubben, for dig, for byen og for os alle sammen.

Vi kan ændre kulturen sammen
Vores håb er, at du og din familie vil se det som en oplagt og positiv mulighed for, at vi sammen viser vejen og er et forbillede for det pressede foreningsliv i Danmark. Vi tror på, at vi i Grenaa IF Fodbold sammen med alle vores medlemmer og jeres familier kan vise, at der ikke skal mere til end en ganske lille indsats fra alle, før fællesskabet styrkes.

Vi har nemlig et socialt ansvar som klub, og det ansvar er vi yderst opmærksomme på. I bund og grund er det dét ansvar, vi forsøger at løfte med dette tiltag. Vi skal sikre, at vores børn og unge får en fantastisk opvækst med fodbolden, og at der også er et tilbud og en lyst til at nyde sammenholdet, når man bliver seniormedlem.

Vi mangler hjælp til store og små opgaver
Vores trænerstab på 70 frivillige løfter allerede en stor del af opgaven og tilbringer rigtig mange timer på og uden for banen for at få alt dette til at spille. 

Men der er stadig mange andre opgaver, små som store, der skal løses, for at klubben kan hænge sammen og være et attraktivt sted være: Arbejde med vores IT-Systemer, medlems- og trænerregistrering, sponsorsøgning, grafisk design, skilte, økonomi og net, før vi kan stille hold. Det er alt dette som vi har brug for hjælp til.

Derfor har vi i Grenaa IF Fodbold besluttet at få alle med på holdet. Vi sætter fællesskabet øverst så endnu flere kan få glæde af holdånden og det sammenhold, vi har.

Vi er sikre på, at dette tiltag vil gavne langt ud over fodboldbanen og ud i vores by, og at fx byens erhvervsliv vil være stolte af, at de kan tilbyde deres medarbejdere et attraktivt sted at bo med et forbilledligt foreningsliv.

 

Tilmeld jer til marts
Her er, hvad vi gør: Fremover skal en husstand med et eller flere medlemskaber i Grenaa IF Fodbold tilkendegive, hvor I gerne vil hjælpe fællesskabet ved at påtage jer en opgave, hvis der er behov.  Når du melder dig til forårssæsonen, som åbner i april, skal I derfor som husstand krydse af, hvad I gerne vil bidrage med i jeres frivillighedsindsats. I bestemmer selv, hvem i familien, I stiller med. Og I er også velkomne til at stille med flere end én…

Vi glæder os meget til næste sæson.

Kærlig hilsen

Bestyrelsen Grenaa IF Fodbold

Luk