Sæsonens først sejr for U16 Drenge liga 5

image
09. september 2018 kl. 15:28
Ny målmand viste klasse i første kamp

Ny målmand på U16 Liga 5 holdet viste klasse og blev kåret til kampens bedste spiller af holdkammeraterne.

Fokus i kampen var den gode tone og ros til holdkammeraterne og dette gave bonus i en tæt kamp mod Hornslet IF.

Gian Lawrence Eyog Pedersen bringer Grenaa IF foran efter blot 7 minutter med assist fra Amar Hrustanovic, men kort efter disker Phillip Nielsen op med en fabelagtig dobbeltredning.

Føringen blev udvidet til 2-0 få sekunder før 1. halvleg blev fløjtet af, da Josef Havmøller var gået med frem fra sin backposition og oplæg fra Gian.

Hornslet kom godt ud til 2. halvleg og spillede godt mellem vores kæder og fik lidt heldigt bragt sig på 1-2 og senere 2-2 i det 53. minut.

Dette var momentet i kampen og Hornslet havde fået gang i spillet, men midtbanedebutanten Daniel Pedersen ville det anderledes. Med en solotur fra midten af banen ligger han den til rette for Amar, der kynisk udnytter chancen til 3-2 blot et minut efter udligningen. Dette tog hårdt på Hornsletspillerne og Amar scorer sit andet mål efter 64. minutter er kampen reelt afgjort.

Stabilt spil det sidste kvarter og med en sikker sidste skanse i målet vinder vi 4-2.

Sæsonens bedste kamp og stor ros til hele holdet.

Kampen spiller: Phillip Nielsen