Menu

Invitation

Til alle klassens piger!  

Stævnet er lavet af De Samarbejdende Pigefodboldklubber - og afvikles i Grenaa Idrætscenter:  Lørdag den 21. marts 2020

Tilmeld senest 7. februar

Et hold må bestå af max. 7 spillere. En klasse må selvfølgelig også tilmelde mere end et hold i turneringen. To klasser fra samme skole må også gerne slå sig sammen og lave et hold, men den enkelte spiller må kun spille på ét hold og alle spillere skal være fra samme skole/klasse/årgang. 0. og 1. klasserne spiller på ½-bane og der må være 4 spillere på banen.  

Reglerne er nemme at finde ud af og vil være beskrevet i kampprogrammet - dette vil I få tilsendt ca. en uge før stævnedagen.  

Efter stævnet vil hver klasse modtage et holdbillede.  

HUSK - det er gratis at deltage!  

Skulle I have lyst til at deltage i dette spændende arrangement, kan tilmeldingen ske frem til d. 18. februar 2019, ved hold tilmelding på vedlagte kupon. Tilmeldingerne vil løbende blive ført på Grenaa Idrætsforenings hjemmeside: https://grenaaif.dk/skolestaevne-for-piger
tilmeldte-hold/, så I her kan følge med i hvem der er tilmeldt.

Vi vil igen i år belønne Årgangens bedste heppekor – så klassens drenge og øvrige piger også kan deltage! De kan medbringe bannere og lignende, så vi kan se hvilken klasse de hepper på – vær opmærksom på at heppekoret skal være fra den deltagne klasse.    

Hvis I har spørgsmål, kan I ringe til en af nedenstående personer:

Anita Gotfred Jørgensen : 30 63 83 90

Leni Hansens: 30 22 79 81